Barcelona, 6/11/2019 - Taula de Debat sobre Polítiques Alimentàries: Cap on va la legislació alimentària de la UE: Simplificació o Complexificació?
https://obealimentaria.wordpress.com/2019/10/08/taula-de-debat-sobre-dret-alimentari-cap-on-va-la-legislacio-alimentaria-de-la-ue-simplificacio-o-complexificacio/
6 de novembre 2019 (dimecres) - Horari: 18:0h- 20:30 h
Lloc: Sala d’Actes del Col.legi d’Economistes de Catalunya. Pça Gal.la Placídia
Organitza
Comissió d’Economia Agroalimentària del Col.legi d’Economistes de Catalunya i el Grup Barcelona de Dret Alimentari (Grup BDA), del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, amb la col.laboració de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació.
Presentació
Hem reunit a tres grans experts per parlar sobre les Polítiques Agrària i de Sanitat de la UE. Els ponents són coneixedors des d’una excel·lent visió i comprensió d’aquests temes. Ells ens ofereixen els punts de vista de qui ha estat dissenyador de politiques europees en aquest àmbit, de qui les ha hagut de concretar en la seva activitat professional i de qui n’és estudiós des de la universitat. Al llarg del debat ens preguntarem si les actuals politiques simplifiquen o complexifiquen la resolució dels problemes a abordar, si s’adeqüen o no a les necessitats alimentàries de la població europea i si els ciutadans estem satisfets d’aquestes Polítiques. També com aquestes polítiques poden ajudar a evitar casos de frau alimentari o de propagació de malalties derivades del consum de productes contaminants, com ha estat la recent de la carn entotxada de Catalunya
Moderador:
Sr. Francesc Reguant.
President de la Comissió d’Economia Agroalimentària del CEC
Ponents:
Sr. Luis Gonzalez-Vaqué.
Ex Conseller de la DG MARKT, Comissió Europea.
President de la Comissió d’Economia Agroalimentària del CEC
Ponents:
Sr. Luis Gonzalez-Vaqué.
Ex Conseller de la DG MARKT, Comissió Europea.
Sr. José Juan Rodríguez Jerez.
Profesor de la Universitat Autónoma de Barcelona, i Director del Grup de Recerca d’Anàlisi Microbiològic de Superfícies i Avaluació de Microfilms
Profesor de la Universitat Autónoma de Barcelona, i Director del Grup de Recerca d’Anàlisi Microbiològic de Superfícies i Avaluació de Microfilms
Sr. Eduard Arruga.
Ex directiu de Nestlé i ex President del Banc dels Aliments
https://obealimentaria.wordpress.com/2019/10/08/taula-de-debat-sobre-dret-alimentari-cap-on-va-la-legislacio-alimentaria-de-la-ue-simplificacio-o-complexificacio/
PER A INSCRIPCIONS CAL PREMER EL SEGÜENT ENLLAÇ:
http://coleconomistes.cat/Eventos/wf_inscripcion.aspx?IdMenu=d94ff862-99b6-463b-bde4-de56a1789838&Cod=13192&Idioma=ca-ES
Ex directiu de Nestlé i ex President del Banc dels Aliments
https://obealimentaria.wordpress.com/2019/10/08/taula-de-debat-sobre-dret-alimentari-cap-on-va-la-legislacio-alimentaria-de-la-ue-simplificacio-o-complexificacio/
PER A INSCRIPCIONS CAL PREMER EL SEGÜENT ENLLAÇ:
http://coleconomistes.cat/Eventos/wf_inscripcion.aspx?IdMenu=d94ff862-99b6-463b-bde4-de56a1789838&Cod=13192&Idioma=ca-ES